Vad vi gör

Vi arbetar med försäljning, installation och service av värmepumpar i mellansverige. Som kund får du total entreprenad, vilket innebär att vi utför borrning av energibrunn, installation, driftsättning och service av din värmepump, självklart till fasta priser.

Som tillval kan du också få vår unika tjänst OPTI-VP. OPTI-VP är en övervakningsenhet som sänder larm via SMS till vårt journummer. Skulle din värmepump stanna får vi ett larm, innan t.ex. Inomhustemperaturen sjunker. Vi får larmet innan du har märkt att din värmepump stannat och kan snabbt vara på plats och åtgärda felet.

Varför ska du välja oss?

Fördelarna för dig som kund är att du inte behöver anlita olika företag för borrning, elinstallation m.m. Vi är certifierade av Svenska värmepumpsföreningen SVEP, vilket är en organisation för seriösa tillverkare och importörer av värmepumpar.

Medlemsföretagen i SVEP lever upp till de stadgar och regler som styr organisationens arbete. Därför betyder SVEP trygghet för kunden. Genom att vi samarbetar med SVEP och NIBE så har vi alltid aktuell status på service och utveckling av värmepumpar. Funderar du på att välja värmepump eller vill veta mer om hur en värmepump fungerar, kontakta då oss för en visning så hjälper vi dig med dina frågor.