Professionell AC-service för bilar​

EMBE Värmepumpar erbjuder professionell AC-service för bilar, som säkerställer att ditt fordon förblir svalt och bekvämt under varma sommarmånader. I denna artikel kommer vi att gå igenom fördelarna med att välja oss för din AC-service och de olika moment som ingår i servicen.

Drop in vardagar – Inget behov av att boka tid i förväg! Vi välkomnar dig på vardagar där du enkelt kan lämna in din bil för AC-service utan att behöva boka en tid.

Gratis provtryckning – Vi erbjuder gratis provtryckning av ditt AC-system, för att säkerställa att det fungerar som det ska och inte har några läckor.

Felsökning – Om du misstänker att något är fel med ditt AC-system, eller om det uppstår problem under provtryckningen, kan vi hjälpa dig att hitta och åtgärda problemet

Varför ska du välja oss?

Expertkunskap och erfarenhet: Vi har lång erfarenhet och djupgående kunskap om olika bilmodeller och AC-system, vilket garanterar att din bil får bästa möjliga service.

Förbättrad prestanda och effektivitet: Regelbunden AC-service bidrar till att förbättra systemets prestanda och effektivitet, vilket resulterar i bättre kylning och mindre bränsleförbrukning.

Förlängd livslängd: Genom att underhålla ditt AC-system kan du förlänga dess livslängd och undvika dyra reparationer eller utbyten i framtiden.

Bättre luftkvalitet: En ren och välunderhållen AC bidrar till att förbättra luftkvaliteten i ditt fordon, vilket är viktigt för din och dina passagerares hälsa.